Freedom Jazz

Freedom Jazz

Концерти
Шоу

Відчуваєте? В повітрі щось грайливе, чарівне і зухвале? Звідкись лунає дзвінкий сміх, цокіт підборів і мелодії, від яких ви вже пританцьовувати! Відповідь проста

— Музичне кабаре # 1 знову в місті!

З легким авантюризмом і таємничими усмішками Freedom jazz представляє нове SAX LIVE SHOW «Пiф-Паф». І це зовсім не про зайчика, друзі. Це справжнісінька «Бондіана», як ніби зійшла з екранів ваших телевізорів.

Дівчата Бонда — ось, ким уявили себе на цей раз girls band - Freedom jazz. Зухвало? Так! Несподівано, як постріл з-за рогу? О так! Тепер на сцені розгорнуться справжні пристрасті, де ви, друзі, опинитеся не свідок, а співучасниками.

Cофі: «Ох, ну яка дівчина не уявляла себе в ролі коханої супер агента Джеймс Бонда! Впевнені — абсолютно кожна! І тут ми подумали: навіщо мріяти і уявляти, якщо можна нею СТАТИ...»!!!

Анастасія: «Так ось, ми створили свій музичний коктейль в дусі Джеймса Бонда, секретом якого готові поділитися прямо зараз: беремо багато гарної музики, не поспішаючи додаємо пристрасні і хвилюючі фірмовими нотки, приправляємо карколомним вокалом, і душетрепещущімі соло саксофона, прикрашаємо все зачаровують танцями , і тонким, жіночим гумором».

Санні: Ми приміряємо на себе нові розкішні образи - небезпечних, авантюрних супергероїнь - дівчат того самого Джеймса Бонда. Буде простежуватися любовна драматична лінія – немов вишукане кольє на тонкій шиї, і ми - джазеткі, будемо блищати в ньому діамантами.

 А десь там в кутку залу для глядачів, в диму сигари буде сидіти ВІН, виблискуючи своїми пристрасними очима ... і підійшовши ближче неодмінно захоче собі уявити, як завжди це робив раніше ... «Бонд, Джеймс Бонд». Але в цей раз його подання буде обірвано на півслові, адже тепер і вже назавжди тільки — Jazz, Freedom Jazz!

ПІФ-ПАФ, пані та панове! У вас немає виходу — тільки вхід ... прямо до нас! І не дай Бог вам помилитися дверима!  

Партнери