Berlin.Odesa.Jazz | Тамара Лукашева

Berlin.Odesa.Jazz | Тамара Лукашева

Концерти

Тамара Лукашева — співачка, лідер джаз-бенду, композитор і аранжувальник. Лукашева закінчила Одеське музичне училище та Донецьку консерваторію. З 2007-го року живе в Кельні, працює в різних джазових формаціях та концертує по Європі.

За дуже короткий час вона завоювала серця шанувальників у професійних європейських джазових колах. Тамара встигла попрацювати з всесвітньо відомим біг-бендом Західнонімецького Телебачення та Радіо "WDR Big Band" та з найкращим юнацьким джазовим оркестром Німеччини "BuJazzO".

Тамара — переможець багатьох конкурсів: Voicingers (2011, Польща), Master Jazz Fest (2013, Україна), німецька премія для молодих виконавців ( 2014), Keep an Eye Jazz Awards (2015, Нідерланди), німецький конкурс з композиції та аранжування для біг-бендів BuJazzO (2016 рік).

Про концертну програму:

Композиції Тамари — вміле поєднання української етнічної музики з джазом, класикою та світовими хітами. Тамара буде співати та акомпанувати собі за роялем.

Українські та світові тадиції джазу та пісенності, професіоналізм і віртуозність — цим буде наповнений затишний джазовий вечір першого дня зими в Urban Music Hall на фестивалі Berlin.Odesa.Jazz :)

До зустрічі!

Партнери