Panivalkova

Panivalkova

Концерти

ПЕРЕНОС ДАТЫ СОБЫТИЯ

4 декабря в Одесской Филармонии состоится большой концерт группы «Панивалькова».

Panivalkova ("Панівалько?ва") - це дівоче тріо з Києва, яке працює в стилі "чуттєвий мінімалізм", поєднуючи ніжність та іронію, щирість і самобутність. Крім основних інструментів (клавіші, укулеле, барабани) гурт використовує оригінальну перкусію: гуіро, кастаньєти, вібраслеп, окарина, флексатон, казу і т. д.

У 2014 році колектив презентував свій дебютний ЕР "Панівалькова", а в квітні 2016 вийшов повноформатний альбом "ДОНТВОРІ", який увійшов в усі основні чарти кращих альбомів року за версією українських медіа.

За роки свого існування гурт успішно виступає на головних музичних фестивалях країни (Koktebel Jazz Festival, Atlas Weekend, Z-Games, Zaxidfest, Respublica, Файне Місто, Hedonism). В 2015 Україна побачила Панівалькову в ефірі шоу “Х-фактор” з піснею “Крейзі Нікіта” і компанія Нова Пошта відібрала цю пісню для своїх іміджевих відео.

В 2017 році Панівалькова взяла участь у півфіналі Національного відбору на конкурс Євробачення-2017 із синглом "Докучаю", де отримала високу оцінку журі.

За плечима гурту два великих тури Європою: Німеччина, Польща, Угорщина, Словаччина, Фінляндія, Люксембург, Нідерланди, Франція, а також виступ на найвідомішому музичному шоу-кейсі Європи Eurosonic Noorderslag.

Образ "Панівалькова" – це "ідеальна жінка": колективне альтер его, що об'єднало всі найкращі якості учасниць і знайшло своє аудіальне і візуальне втілення у творчості групи.

Панівалькову впізнають завдяки її яскравим візуальним образам, сміливим експериментам з зовнішністю і костюмами, які несуть певний меседж.

Партнери