Расписание концертов в Одессе на 11 июня, пятница:

Любовь Успенская

Одесский Морской Вокзал20:00590-3990

Концерт Любовь Успенская в Одессе состоится 11 июня 2021 г, 20:00, Одесский морской вокзал.

Женя Галич

Летний Театр. Горсад19:00120-450

Женя Галич. Акустика Акустика від Женя Галич – це завжди особлива атмосфера. «Акустика дає можливість безпосереднього спілкування, близькості до аудиторії, камерності. У нас є можливість подивитись в очі кожному, хто прийде на концерт. Кожному розповісти історію, яка стоїть за нашими піснями» - розповідає фронтмен гурту Женя Галич. Пісні пролунають у більш ліричному аранжуванні та ламповій атмосфері. Люди зможуть почути наживо як і нові пісні «Пульс» та «Мій сум», так і улюблені «Вирвана», «В подушках», «Без тебе». На подібних концертах у хлопців є традиція: кожен може написати записку, навіть на серветці, та передати її хлопцям на сцену. Ви не побачите взривів та спецефектів. Лише наша музика та наші люди.

Dubfire

IBIZA21:00700-1500

Американский ди-джей иранского происхождения, который неоднократно был номинирован на Грэмми и является уже легендой в определенных кругах. После того как вся семья эмигрировала в Вашингтон, юный Али начал увлекаться гитарой и параллельно слушал даб, хип-хоп, регги и даже джаз. Он всегда любил экспериментировать и даже сейчас это читается в его сэтах и деятельности в целом. Dubfire смог привнести в сам акт проигрывания чужих записей элементы импровизации и live-перформанса и потому, без тени сомнения, его можно назвать  новатором в сфере DJ.

Миша Марвин

ITAKA23:00300-300

Михаил родом из Черновцов. После школы переехал в Киев, поступив в один из столичных ВУЗов. Еще во время студенчества начал писать тексты песен и даже стал участником поп-группы. Коллектив просуществовал недолго, но успел записать несколько треков, на один из которых был снят клип, попавший в ротацию музыкальных каналов. В 2013 году артист познакомился с директором лейбла Black Star Павлом Курьяновым. Так началось плодотворное сотрудничество, которое в основном заключалось в участии в записи альбомов других исполнителей. Так, именно Миша Марвин написал песню "Скромным быть не в моде" для молодой певицы Ханны, композицию "Кислород" – для Мота и группы "ВИА Гра", многие треки для Натана и так далее. В 2015 году Марвина ждал дебют как исполнителя с песней "Ну что за дела", затем была запись "Стерва". Но настоящим прорывом стала композиция "Ненавижу", занявшая 6-е место в рейтинге канала YouTube – всего за сутки она набрала более полумиллиона просмотров.

Дора

ITAKA12 июня349 грн.

Дора — молодая и наглая кьют-рок-принцесса, ставшая тоненьким голосом нового поколения молодых людей, которым хочется быть искренними. То, о чем она поет, знакомо каждому, а то, как она это делает, завоевывает ее треками места в тысячах плейлистов: песни Даши — это трогательные маленькие истории о влюбленностях, расставаниях и неловких разговорах.

НЕАНГЕЛИ

Летняя концертная арена МОРВОКЗАЛ13 июня290-1490

НеАнгели. Останній відкритий концерт! Вітчизняний поп-гурт «НеАнгели» – це незмінні вокалістки Слава Камінська та Вікторія Сміюха. Їх дует був створений в 2006 році – і ось уже 15 років тримається на верхівках національних чартів радіостанцій та телеефірів. За всі ці роки їх склад залишався незмінним. За спиною у гурту багато досягнень – альбоми «НеАнгелів» неодноразово ставали “золотими”, а сингли очолювали чарти iTunes. На початку березня Юрій Нікітін, продюсер групи, оголосив про те, що «НеАнгели» припиняють свою публічну діяльність. У подальших планах у Слави та Вікторії займатися сольними кар’єрами. 13 червня відбудеться останній відкритий концерт гурту в Дніпрі! Енергетика, звук, світло, музика – це буде видовищне шоу від головного жіночого дуету країни!

Поп-хиты десятилетия

Филармония13 июня260-650

Ежегодно во всём мире из под пера авторов выходят сотни тысяч, а может быть миллионы песен, но лишь единицам из них суждено стать популярными и любимыми на всей планете. Каждое десятилетие запоминается меломанам теми мега-хитами, которые сильнее всего отразили в себе музыкальные тенденции, дух времени, технологические новшества и самое главное - гениальность и талант их создателей. Все мы помним самых ярких и популярных исполнителей, как минимум, от 50-х годов 20 столетия. Чак Берри и Элвис - это 50-е, Битлы, Роллинги, Bee Gees - 60е, Smokie, Boney-M, Abba - 70е, Modern Talking, CC Catch, Queen - 80е, 90е запомнилис Ace of Base, Roxette, La Bouche, 2000-е - Backstreet Boys, Christina Aguilera, Brintey Spears. Все эти великие авторы и исполнители вошли в историю мировой музыки, они стали настоящими легендами! А кто задавал тренды, завоёвывал музыкальные премии и миллионы сердец в так называемые “десятые”? О ком спустя годы будут вспоминать как о величайших артистах того десятилетия, которое уложилось в красивую комбинацию цифр 2010-2020?

Сольный концерт В. Бессараба

Odessa Factory Group15 июня250-550

Вадим Бессараб снова на нашей сцене, и на этот раз с сольной программой! Сольное выступление – это наиболее личный из всех возможных форматов. Когда один на один с инструментом и со зрителем, когда паузы наполняются особенным смыслом и слышно каждый вдох, когда тишина вокруг музыки начинает звенеть… Именно это состояние эстетического оцепенения, удивления красоте простых вещей и сопереживания услышанному не покидает слушателя на сольных концертах пианиста Вадима Бессараба. Его музыка созерцательна, проста и глубока, а образы рельефны и осязаемы. Вадим приглашает не только поклонников джаза, но и тех, кто считает джазовую музыку "элитарной" или слишком тяжелой для понимания. В концерте прозвучит ряд авторских премьер, джазовые стандарты, а также любимые всеми поклонниками творчества Вадима пьесы. Такие, например, как «Солнечный город» и «Your little story». Почувствовать и, возможно, безоглядно влюбиться в джаз приглашаем вас 15 июня в 19:00 на Преображенскую, 11. Предлагаем гостям два варианта посадки: Ресторанная посадка (первый ряд около сцены, включен ужин и напитки) — 550 гривен. Театральная посадка — 250 гривен.

ДахаБраха

Музкомедия15 июня250-1200

«ДахаБраха». Україна містична. Художній образ, що його створює етно-хаос гурт «ДахаБраха», сам по собі справляє доволі містичне враження – він пізнаваний і незнайомий водночас. Достатньо подивитися на чотири чудернацькі силуети на сцені у високих шапках і почути перші ноти музики. Вони ні на кого не схожі, ніби прибульці з невідомо якої країни. І водночас це найвідоміший український гурт, який відкриває нашу автентичну пісню не тільки світові, але й нам самим. Незайвим є нагадати, що гурт «ДахаБраха» був створений спеціально для театрального проекту «Україна містична», який розпочав Влад Троїцький в ЦСМ «Дах» ще 2004 року, у переддень Помаранчевої революції. До проекту увійшли три вистави за п’єсами Шекспіра «Пролог до «Макбета», «Ричард ІІІ» та «Король Лір» з наскрізною темою одержимої, кривавої боротьби людини за владу. І гуртові «ДахаБраха» була відведена провідна роль передачі української тональності універсальних подій, описаних англійським драматургом. Позаяк проект «Україна містична» мав амбіцію створення театральними засобами нового міфу України про саму себе – міфу життєствердного, звернулися до автентичної пісні як засадничого креативного джерела етносу. Проте принциповим було не продовжувати етнографічну інерцію, яка полягає в консервації старих зразків виконання, а спробувати напряму доторкнутися до живої енергії традиції, запустити потік новотворення. Віднайти реальність нового імпульсу в коловороті подій, що ведуть до виродження і смерті – ось на що було спрямоване зусилля цього проекту. Так виник той унікальний стиль гурту – етно-хаос, який розхитує усталене, зміщує звичні акценти, експериментує з формою заради точнішої, сугестійної трансляції глибинного смислу. В українській культурі дотепер вповні не актуалізована її смислотворча, а не зберігаюча складова. Така тенденція склалася внаслідок постійної боротьби України за фізичне виживання і самозбереження культурної самобутності. Проте зберігати не означає творити. Це різні завдання. За допомогою експерименту з ритмами інших культур «ДахаБраха» змогла відкрити такі смислові пласти української народної пісні, які були довгий час герметично закупорені під шаром побутовізму, лубочного ліризму та народницького пафосу. Народжений з театральних енергій, гурт у кожній своїй композиції створює дійство, що гармонійно поєднує віддалене: своє і чуже, почуття і чітку смислову та ритмічну структуру, драйв і медитативність тощо. Особлива об’ємна атмосферність і драматургічне розгортання теми кожної пісні – це теж родом з театру. Вистави проекту «Україна містична» можна назвати «темними» за художнім рішенням і музичною тональністю. Український пісенний фольклор багатий на такі «темні» теми - теми зради, заздрості, насильства, нерозділеного кохання, чоловічої слабодухості і жіночого шаленства… Саме такі драматичні пісні добиралися до проекту «Україна містична». Наважитись на подібну кремацію культури з наступним копирсанням у попелі й обгорілому м’ясі може лише божевільний, чи той, в кому є глибока віра в те, що серед звалища обгорілого мотлоху залишиться неушкодженою неопалиме зерно істинного, священна купина (Клім, з релізу до вистав). Часопростір автентичної пісні, яку виконує «ДахаБраха» – не село і не місто. Не сьогодні і не колись. А всюди і завжди. Він не побутовий. Це простір містерії, якщо під містерією розуміти таїну внутрішньої зустрічі з самим собою – без брехні, самовиправдання та ідеалізації. Українська душа повинна мати відвагу вдивитися у свій темний лик, перейти кордони загальновідомих табу, псевдо-сакралізацій і визнати своїх хтонічних демонів. Тільки тоді, як з давніх темних ікон, засяє її інший образ. Чому гурт повертається до тем і пісень проекту «Україна містична» нині, через 12 років – запитання, вочевидь, риторичне. Це тільки у земні ріки не увійдеш двічі, а рікою містерії у певний час варто причащатися, випробовувати себе на зрілість, смакувати живої води оновлених емоцій і смислів.

Linkin Park. Tribute show

Филармония15 июня200-670

В связи с карантином событие переносится на новую дату. Купленные ранее билеты действительны. LINKIN PARK TRIBUTE SHOW Rain Drops Band в сопровождении симфонического оркестра "Black sea orchestra" для любителей рок музыки. Дань уважения и день памяти легендарному вокалисту Честеру Беннингтону, голос и песни которого надолго останутся в памяти всех ценителей жанра и самой группы. Атмосферу и энергетику оригинального состава Linkin Park создают горячие и талантливые ребята из группы RAIN DROPS , для которых честь играть эту музыку. Также приятным сюрпризом для гостей будет то что на разогреве будет 30SECONDS TO MARS tribute, в исполнении всё тех же Rain Drops. Трибьют сразу 2х топовых групп на одной сцене, такого ещё не было! Окунись в атмосферу безумного драйва , мощнейшей энергетики и идеального звучания рок музыки.

Один в каное

Филармония17 июня240-600

Их искренность струится в лирике и минималистичном звучании. Они стали феноменом украинской сцены, пройдя путь от любительских записей на диктофон к полным залам без продюсеров и промо. «Один в каное» в 2020 году отправляются в большой всеукраинский тур, посвященный десятилетию группы! Первая половина тура стартует уже этой весной. «Один в каное» выступит в более чем 20-ти городах Украины. Новую программу услышит Киев, Харьков, Полтава, Запорожье, Днепр, Кривой Рог, Николаев, Одесса, Кропивницкий, Черкассы, Винница, Ровно, Луцк, Ужгород, Ивано-Франковск, Черновцы, Львов и другие.